SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM A HONLAPOMON!

 

Viszkok Máriának hívnak, 71 éves vagyok. Születésem óta Kondoroson élek. Számomra a sors rögösebb utat jelölt ki, mint másoknak, de rokkantként is megtaláltam az örömet az életben és ebben nagy szerepe volt a festészetnek, amellyel gyermekkorom óta foglalkozom.

 

A Varius Alapítvány és a Közösség Misszió által rendezett festménykiállításom Kondoroson 2009. szeptember 17-én. Beszédet mondott: Paluska Zoltán alpolgármester.

Hobbimat akkor is folytattam, amikor izületi sorvadás következtében már alig bírtam az ecsetet a kezemben tartani. Leginkább tájképeket festek, de minden más témát (mesefiguráktól kezdve a kultikus helyekig) is szívesen vászonra vetek.


A Polgári Olvasókör szervezésében a képeimből nyílt kiállítás Kondoroson 1997. május 31-én. A tárlat egy hétig volt megtekinthető. Ünnepi beszédet mondott: Dankó Jánosné nyug. pedagógus és Petrovszki Pálné. Tekintsék meg szeretettel az erről készült videófelvételt!  Több kiállításom is volt (Győr, Debrecen, Kondoros) és egy alkalommal pedig (Győr 1996.) nívódíjjal ismerték el a munkámat. Szerepeltem a Viharsarki Kaleidoszkóp TV-produkcióban, amelynek a főcímében szereplő képeket én festettem, valamint festményeim több alkalommal szerepeltek az Ufómagazinban is.

Honlapomon ízelítőt láthatnak a műveimből.

Kellemes időtöltést kívánok minden Kedves Látogatómnak!

Kapcsolat:

E-mail: viszkok@citromail.hu


              


Viszkok Mária - 2007-2009.

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár